Wij werken met diverse bedrijven samen, hieronder een greep van deze bedrijven:

 • BR Bouw

  Br Bouw bestaat bijna 9 jaar door de jaren heen hebben we een grote groep vaste klanten opgebouwd waaronder div woningbouwverenigingen daar buiten willen we uiteraard altijd nieuwe klanten er bij hebben en van dienst zijn.
  Omdat wij met een vaste groep tegelzetters, installateurs, timmerlieden en stukadoors werken kunnen we een breed assortiment aanbieden.

  www.brbouw.nl

 • Prinsbouw Ermelo & `t Harde

  De oorsprong ligt in 1924 als metselaar Gerrit Jan Prins ‘firma G.J. Prins metselbedrijf’ start. Prins Bouw is uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf in de regio. Vanuit de vestigingen in ’t Harde, Ermelo en Vorchten werken circa honderd medewerkers elke dag met passie aan bouwprojecten.

  Inmiddels staat de vierde generatie Prins aan het roer. De broers Wim en Sijmen Prins. Wim is Algemeen Directeur en eigenaar en Sijmen is Technisch Directeur. Vestiging Ermelo is in 2013 overgenomen waardoor het bedrijf nog meer daadkracht in de regio heeft. De vestiging in Vorchten is in 2019 overgenomen. Dit bedrijf heet nu Prins Wonink Bouw. We hechten veel waarde aan de sterke band met onze opdrachtgevers. Daarnaast leiden wij jonge vakmensen allround op.

  Door trouw te blijven aan onze klanten, onderaannemers en medewerkers zijn we altijd een stabiele organisatie gebleven. Wij werken elke dag aan duurzame contacten met onze onderaannemers en zijn betrokken bij ons personeel. Door onze platte organisatiestructuur is het prettig en duidelijk werken. Wij zijn ambitieus en hechten veel waarde aan ontwikkeling. Zo is geen uitdaging ons te groot en zijn we voortdurend bezig met het opleiden en ontwikkelen van onze mensen.

  Maak kennis met Prins Bouw voor woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie, restauratie en projectontwikkeling.

 • en natuurlijk nog vele andere bedrijven….